Bombardier

bombardier (1 of 1).jpg

 

Bombardier

Ezzel a sörrel kezdem, mert más a hazai hiperekben is elérhető, igaz nem olcsó (750.-ft/üveg), de egyszer megéri vele probálkozni, ha a haverok jönnek át piet zabálni, vagy családi vacsorához veszitek apának! 
Ízre keserűbb, mint a többi ale, színre - ha nagyon hasonlítani kellene - mint a hazai barna sörök.

A Bombardier (ahogy kint hívják ‘Bomber’) az egyik legközkedveltebb mainstream ale a Királyságban, a Charles Wells sörfőzde zászlóshajója.

A bejegyzés trackback címe:

https://piedayfriday.blog.hu/api/trackback/id/tr154954934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

ale (7) Anglia (2) angol (9) angolreggeli (1) borsó (1) brit (8) camambert (1) cheddar (1) csirke (1) curry (1) ebéd (1) gomba (2) hagyma (4) hal (1) indiai (1) ironmaiden (1) lakásétterem (1) marha (2) ősz (1) pie (8) póréhagyma (3) recept (7) reggeli (1) répa (1) rock (1) royalwedding (1) sajt (1) sör (2) starter (1) tavasz (5) tél (4) tészta (1) történelem (1) zöldség (2)

Bannerek

Banner

süti beállítások módosítása